Vendel Mopedsällskap

Trevlig gemenskap med mopeden i centrum. Öppet för alla moppar oavsett årsmodell eller skick.

Vår egen mopedklubb

Vi anordnar bland annat mopedträffar och håller samman mopedintresserade runt om i Upplandsbygden. Mopedsällskapet är en del av Vendels Bygdegård och startade våren 2019.

Träffkalender

2021-05-23
Dags för årets första träff, men kan komma begränsas (vi följer myndigheterna noga). Öppen för alla mopeder oavsett skick, årsmodell eller stil. Vi samlas, kör en sträcka och har kul tillsammans. Vi hoppas även på bättre väder än 2020 och 2019 då det varit kallt och regnigt. Vi har lagt träffen ett par helger senare än tidigare år för att temperaturen ska våga sig upp en aning.
Eftersom läget är som det är betalar du anmälningsavgift på plats. Ingen förbetalning alltså.

I avgiften ingår klassisk moppemacka och fika/dricka. Korv med bröd finns till försäljning.

Covid-info

Vi öppnar nu anmälan till årets träff. Vi följer myndigheterna noga och de regler som finns. Skulle antalet anmälda deltagare överskrida ett säkert genomförande kommer vi åta åtgärder; först till kvarn efter anmälningslistan. Anmäl dig så snart du kan! 

Föranmälan 2021 (ej bindande)

Vi återkommer till alla anmälda en tid innan träffen med mer information. Träffen kan ställas in med kort varsel, men vi hoppas så klart på genomförande.

All betalning sker på plats. Ingen förbetalning. Korv med bröd finns till försäljning.

Moppemacka och gemenskap

Vår årliga återkommande träff i maj/juni brukar dra många mopeder och mopedintresserade. 2019 beräknade vi 35 st, men samlade vi över 90 (!) mopeder. 2020 hade vi tänkt att antalet kunde bli 200, men det fick bli 50 i och med rådande situation. 2021 vet vi inte riktigt än…

Vi serverar alltid Vendel mopedsällskaps egna moppemacka. Smörgås-idén kom till efter många besök på andra träffar där inspiration togs tillvara. Sällskapet grundades av Magnus och Joel (styrelsemedlemmar i bygdegården) som gärna ser fler mopedister i administration. Med upp emot 200 besökare behöver vi vara fler som hjälper till.

Moppe-nyhetsbrev

Få senaste nytt och inbjudningar till våra träffar, mopedutflykter, körningar, fikaträffar och annan skoj runt vårt mopedsällskap. Ange din e-postadress och välj vilka brev du vill få så är du på bana… Välkommen!

Vendels Bygdegård använder cookies. Genom att klicka "Acceptera" godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer