Vendel Mopedsällskap

Trevlig gemenskap med mopeden i centrum. Öppet för alla moppar oavsett årsmodell eller skick.

Vår egen mopedklubb

Vi anordnar bland annat mopedträffar och håller samman mopedintresserade runt om i Upplandsbygden. Mopedsällskapet startade våren 2019 med vår första träff.

Träffkalender

2021-05-23
Dags för årets första träff, men kan komma begränsas (vi följer myndigheterna noga). Vi samlas, kör en sträcka och har kul tillsammans. Vi hoppas på bättre väder än 2020 och 2019 då det varit kallt och regnigt. Vi har lagt träffen ett par helger senare än tidigare år för att temperaturen ska våga sig upp en aning.
Eftersom läget är som det är betalar du anmälningsavgiften på plats. Ingen förbetalning alltså.
I avgiften ingår klassisk moppemacka och fika/dricka. Korv med bröd finns till försäljning.

Anmälan till maj-träffen 2021 öppnar så fort vi har närmre koll på vad myndigheterna bestämmer sig för…

Moppemacka och gemenskap

Vår årliga återkommande träff i maj/juni brukar dra många mopeder och mopedintresserade. 2019 beräknade vi 35 st, men samlade vi över 90 (!) mopeder – på vår första träff. 2020 hade vi tänkt att antalet kunde bli 200, men det fick bli 50 i och med rådande situation. 2021 vet vi inte riktigt än…

Vi serverar alltid Vendel mopedsällskaps egna moppemacka. Smörgås-idén kom till efter många besök på andra träffar där inspiration togs tillvara. Sällskapet grundades av Magnus och Joel (styrelsemedlemmar i bygdegården) som gärna ser fler mopedister i administration. Med upp emot 200 besökare behöver vi vara fler som hjälper till.

Moppe-nyhetsbrev

Få senaste nytt och inbjudningar till våra träffar, mopedutflykter, körningar, fikaträffar och annan skoj runt vårt mopedsällskap. Ange din e-postadress och välj vilka brev du vill få så är du på bana… Välkommen!

Vendels Bygdegård använder cookies. Genom att klicka "Acceptera" godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer