Kalender – Vendels Bygdegård

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

LillaLAN 12/9

12 september kl. 10:00 - 18:00

LillaLAN – Lördag 12 september

Dataspelsaktivitet och e-sport för de yngre barnen

Öppet för barn upp till och med 10 år. Har du aldrig testat? Är nybörjare eller spelat mycket? Vi i e-sportgruppen välkomnar ALLA oavsett nivå eller kunskap.
Vi fokuserar på lärande, samspel, agerande och gemenskap. I grupp och individuellt.

Vi i e-sportgruppen tar även hand om frågvisa föräldrar.

Lördag 12/9, 10.00 och 18.00
Anmälningsavgiften är 100:- per person. I priset ingår t-shirt och lunch för barnet. Fika med tillbehör ingår till vuxen. Öppen kiosk om du vill köpa något mer. Du betalar i dörren tillsammans med incheckning. SWISH eller kontant.

Åldersgräns
Eftersom barnen på detta event är yngre kräver vi vuxen-/målsmans närvaro för barn upp till förskoleklass (6år). Barn 7-10 år är välkomna ensamma, men med översyn av målsman/vuxen får var och en att bestämma. Vid övertramp av reglerna nedan kontaktas målsman. Vi vill hjärtligt säga att LillaLAN inte är barnpassning 😉

Testa e-sport!
För dig som vill testa eller aldrig spelat datorspel finns 2 st lånedatorer och 2 st Playstation 4 med olika spel. Kunnig personal och hjälp finns för att komma igång. Bollplank för föräldrar

Loeya stream
Vi kommer streama spelstjärnan Loeya. Skönt häng och lite avsides om du vill ta en paus.

Corona
Max 50 besökare, medföljande vuxna/målsman inkluderas i detta antal. KAN du ta med fler barn – gör gärna det så ger vi fler barn chans att vara med.

Anmälan
Efter anmälan skickas bekräftelse. Barnet har då en bokad plats med valfri placering.

Allmänna ordningsregler för LAN-spel i bygdegården
– Viktigast av allt är att ha roligt!
– Inget “spring” i lokalen.
– God ljudnivå
– Förälder/målsmans medgivande krävs om man är under 18 år. Man kan som förälder till minderårig själv vara med på eventet.
– Allt deltagande sker på egen risk. Vi har vuxna på plats dygnet runt men ansvarar inte för personliga värdeföremål. Lämna inte telefon, plånbok, pengar etc. obevakat. Vid eventuella stölder eller brott kommer detta att polisanmälas.
– Kiosk med mat, dryck, frukt, godis, läsk och annat kommer att finnas på plats. Deltagare är välkomna att ta med det de vill äta och förtära till eventet. Ej energidryck.
– Alkohol är förbjudet, men vi har även beslutat att ej tillåta så kallade energidrycker. E-sport är en SPORT. God hälsa och näringsriktigt intag förespråkas.
– Inga ytterskor är tillåtna i lokalen. Skor förvaras i hallen. Tag gärna med tofflor eller sockor då det kan vara kallt på golvet.
– Varje deltagare kommer att tilldelas en plats med ett visst utrymme och en stol. Deltagaren är ansvarig för sin plats och dess omedelbara närhet. Detta inkluderar att kontinuerligt hålla efter eget skräp och dylikt. Tag gärna med extra dyna till stolen för att sitta skönt. Egen gamingstol är inte tillåtet.
– Deltagare får inte sätta upp egna trådlösa nätverk eller accesspunkter.
– Vid våld, hot, rasism, sexuella trakasserier, stora utbrott, fusk eller generellt dåligt uppförande kommer vederbörande omedelbart att avlägsnas från lokalen och föräldrar/målsman kommer att kontaktas för upphämtning. Vi värnar om allas trivsel och säkerhet och har noll tolerans för ovanstående.
– Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Ha kul! Vårda ditt språk. Vår personal finns på plats för er skull! Fråga gärna personalen om du behöver hjälp eller har frågor.
– Anmälan sker via länk på hemsidan www.vendelsbygdegard.se. Begränsat antal platser och ”först till kvarn” tillämpas. Betalningen är bindande och ingen återbetalning sker.

Till eventet skall varje deltagare ta med följande. Gäller ej om du vill “testa-på”
– Dator/spelkonsol – Uppdaterad och klar med uppdaterade och godkända spel
– Skärm
– Alla behövliga kablar
– Nätverkskabel, helst 3m eller längre
– Jordad förgreningsdosa med minst 3 uttag (gärna fler)
– Headset – Inga personliga högtalare är tillåtna under eventet för allas trivsel
– Mus, tangentbord och musmatta vid PC.

Detaljer

Datum:
12 september
Tid:
10:00 - 18:00
Evenemang Kategori:

Vill du boka Vendels Bygdegård? Fyll i online här

BLI MEDLEM I BYGDEGÅRDEN

Det kostar 150:- /år Fyll i ansökan här

BOKA BYGDEGÅRDEN

Anordna ett eget event Boka online här

FRÅGAN ÄR FRI STÄLL DEN HÄR

Det är enkelt att ta kontakt Fyll i ett formulär